Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce

Serce obolałe
po walce.

Uratowane przez zabieg zakochania.

Zszyte nicią nadziei i obklejone plastrami podniecenia.

Dłuższe życie
Przez naprawiony narząd

3844 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
  • Cris

    17 August 2015, 01:09

    ''Uratowane przez zabieg zakochania.''
    ładne.
    pozdrawiam.
    :)