Menu
Gildia Pióra na Patronite

O poranku..

Serce dyktuje najpiękniejszą melodię.
Serce Twoje zawsze jest koło mnie.
Myśli na wietrze są rozbiegane,
A me ciało chodzi jak obłąkane.
Radości dajesz mi wiele,
Bo tak właśnie robią prawdziwi przyjaciele.

Z blaskiem w oczach biegnę. Gdzie?
Do Ciebie, bo przy Tobie mam nadzieję.
Gdy gorszy dzień mnie dopadnie
Wiem, że Ty nie pozwolisz,
Bym znalazła się na dnie.

Każdego dnia mówisz do mnie aniele,
Ale te słowa dają mi niewiele.
Twoje serce, Twoje czyny,
Wolę o wiele bardziej niż słowne wypociny.

Pewnego mglistego poranka,
Zabrudziła mi się firanka.
Poprosiłam Cię o chwilę.
Taką na osobności.
Wtedy usłyszałam z Twoich ust
Najpiękniejsze wyznanie miłości.

73 987 wyświetleń
779 tekstów
22 obserwujących
  • motylek96

    8 November 2010, 14:29

    Śliczne wyznanie,piękne słowa