Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój przyszły dom…

Sektor „ M”
Rząd czwarty
Miejsce trzecie
Granitowy próg
Wizytówka z miedzi
Na niej Imię i Nazwisko
Wartość gwiazdy znam
Wartości krzyżyka nie poznam

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!