Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Są takie dni, w których nasze spojrzenia się gubią
Patrzymy w dal lecz wciąż szukamy swoich ust
Nie chcemy stracić tego co w nas zapłonęło
Nie chcemy żeby zgasł ten ogromny ogień miłości
Bo wiemy, że tylko sobie jesteśmy przeznaczeni
Wśród gwiazd biegniemy szukając swoich cieni.

6258 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
  • scorpion

    10 December 2012, 19:55

    niektorych spojrzenia gubia sie i juz nie wracaja... ale to rownie romantyczne :)

  • Sadako

    4 December 2012, 18:24

    Z jakiego powodu?