Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łzy w sercu.

Są takie dni, gdzie to deszcz osusza łzy.
Są też takie, że na wietrze mocno płaczesz.
Są też i takie, że to wszystko jest na odwrót

A więc, spróbuj spełniać własne sny
Aby te łzy, na wietrze, czy też na deszczu
Były radością w Twoim wrażliwym sercu

{Inspiracja lajajaj}

https://www.youtube.com/watch?v=B4snHG3X3R4

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    17 November 2014, 19:37

    Dzięki Arturze. Dobrej nocy.

  • MyArczi

    17 November 2014, 19:34

    przyjemny:)

  • M44G

    17 November 2014, 19:29

    :)

  • Pechowa_

    17 November 2014, 19:28

    Jak z klawiatury to całkiem całkiem pięknie Ci to idzie ;)
    Pozdrawiam serdecznie ;)

  • M44G

    17 November 2014, 19:27

    Mojej klawiatury, lecz możemy się umówić, że to "pióro". Dziękuję raz jeszcze.

  • Pechowa_

    17 November 2014, 19:25

    Marjanie... To cała przyjemność móc czytać takie piękne słowa, które wychodzą spod Twojego pióra;)
    Dobranoc ;)

  • M44G

    17 November 2014, 19:24

    Wiele przyjemności sprawiają mi, słowa Twe Aniu, słodkich snów.

  • M44G

    17 November 2014, 19:23

    Miłych snów Krystynko.

  • Pechowa_

    17 November 2014, 19:23

    Marjanie.. teraz to chwyciłeś za wrażliwe Moje serducho ;)

  • krysta

    17 November 2014, 19:21

    urzekająco.
    pozdrawiam wieczorem :)