Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieposłuszne spojrzenie

Samotność wwierca się w żebra
i wisi niedopatrzeniem
chcąc, by ktoś objął przez chwilę
wątłość ramion
tak cichych,
że nawet jeśli by je przerwać
wciąż będą płynąć,
zatruwając świadomość
głuchym...
Jestem.

147 033 wyświetlenia
1739 tekstów
256 obserwujących
  • 1 December 2011, 23:23

    Bardzo ładne... tylko końcówka mi się nie podoba.
    Ani głuchy, ani trujący yestem. :)

  • 22 November 2011, 22:36

    Z autopsji zna to większość...

    Marrrrrrrcin... smutek mam we krwi, albo takie tam bzdury ;p

  • mistcat.

    22 November 2011, 16:53

    Jakim głuchym... przytłumionym tylko. Ejs Ty to fatalistka jesteś... :)

  • PetroBlues

    22 November 2011, 13:29

    Samotność wwierca się w żebra
    i wisi niedopatrzeniem

    Skąd ja to znam...

    :-(