Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ucieczka-Płacz

__Sad_Depressing Hip Hop Beat - DjDeficient_(ALLConverter)

Płaczę tyle, gdy ciebie widzę,
Płaczę tyle, gdy odsłaniam karty swoje
Płaczę tyle, bo chcę zapomnieć dziś o tobie
Ale nie mogę, pamiętać będę nawet w grobie.

Cały czas po rozstaniu myślę o tych wielu słowach,
O ich znaczeniu, o małych, nieznacznych drobnostkach
O bliskości twej i twych pięknych uśmiechach
O wspólnie spędzonych smutnych i wesołych chwilach

Czemu to tak boli, w końcu nie byliśmy razem,
Przyjaciele ? Sam nie wiem, tego tak bym nie nazwał
Było za miło na przyjaciół, za mało by coś więcej,
Czemu więc płaczę i łamie mi się krwawiące serce.

Czemu użalam się nad sobą, wypowiadam wiele słów,
Jeszcze więcej myśli i nie napisanych tekstów
Potrzebuję czegoś sam nie wiem już czego,
Mam czasem dość i dochodzę do końca swego

Serce fizycznie i psychicznie dostało już w kość.
Mam serio już dość, łez, lęków, zszarganych nerwów,
Piszę bo mogę, póki jeszcze mogę, bo z wspomnień,
Układam nową drogę, niebezpieczną, chyba szaleńczą….

3804 wyświetlenia
52 teksty
1 obserwujący
  • .Rodia

    21 October 2014, 21:41

    A proszę

  • Maskaw

    21 October 2014, 20:45

    No to wiedz, że się nie dołuję, a tylko dodałem do tego ten beat bo mi pasował pod nawijkę ;)
    Ale dzięki za życzenia :)

  • .Rodia

    21 October 2014, 14:40

    Oczywiście że nie

  • Maskaw

    21 October 2014, 00:44

    Rodia powiem tyle, chciałem to opisać i tyle, a raczej wesoły beat do tego nie pasował, jak myślisz ?

  • .Rodia

    20 October 2014, 20:36

    Sad_Depressing - dołuj się dalej, to na pewno daleko zajdziesz
    trzy metry pod ziemię

    spokojnej nocy życzę