Menu
Gildia Pióra na Patronite

14.02.-08.03

„rzekoma ona” choć nie znam jej
Ładny komplement podarowała mi
„MIMOZA.” Pokazuje nosa
Lecz wie jak muzyka kręci mnie
„eskimoska86” jak niesie wieść
Sukienkę jak Merlin lubi mieć
„annak” zamiast szczęścia
Miłości szuka w koniczynie
„eyesOFsoul” strażniczka ludzkich dusz
Lecz za złą piosenkę chwyciłaby za nóż

Piękne jak na łące orgazm
Pod niebem z gwiazdami
Słodkie jak „NUTTELA” na nosie
Urocze i czułe jak naga pupa na rosie

„Otulona” otuliłaby cały męski świat
Lecz wiem dobrze, że lubi sobie pospać
„piórem1” brzęczy mi nad uchem jak szerszeń
Lecz i tak dobrze wiem , że kobietą dobrą jest
„Starlight.” choć motylek z niej jest
Lubi ciężkiej muzyki posłuchać też
„ Lola Lola” wrażliwą jest niesamowicie
I wie jak opowiadaniem wzruszyć mnie
„nicola-57” słodkich słów nie używa zawsze
Lecz szczerość wyważoną ma doskonale
„nuntius” bajki tworzy piękne
Lecz trzyma „Bogdan(a)G” za rękę

Piękne jak na łące orgazm
Pod niebem z gwiazdami
Słodkie jak „NUTTELA” na nosie
Urocze i czułe jak naga pupa na rosie

Wszystkich wymienić nie mogę
Lecz wszystkie Całuje
BO JESTEŚCIE KOBITKI OKEJ

Piękne jak na łące orgazm
Pod niebem z gwiazdami
Słodkie jak „NUTTELA” na nosie
Urocze i czułe jak naga pupa na rosie

https://www.youtube.com/watch?v=SCIvOsw0O-M

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • 16 February 2015, 18:38

    Możliwe :)

  • M44G

    15 February 2015, 17:35

    Czyli zgodzisz się, że zła piosenka może wytrącić duszę z równowagi? Życzę miłego wieczoru.

  • 15 February 2015, 16:58

    :)

    Akurat piosenki często są tylko lub aż "stanem" duszy.

  • M44G

    15 February 2015, 12:06

    Miłość grupowa zawsze. Seks lepiej NIE.

  • fyrfle

    15 February 2015, 11:52

    Z tego może wyjść miłość grupowa.

  • Elizabetta

    14 February 2015, 20:53

    Będę się miała na baczności. Wzajemnie.

  • M44G

    14 February 2015, 20:38

    Uważaj, abym tylko się w Tobie nie zauroczył. Miłych snów Elżbietko.

  • Elizabetta

    14 February 2015, 20:34

    a Elizabetta rzuca złymi urokami.

  • M44G

    14 February 2015, 18:28

    Miłych snów Kochana Bożenko.

  • M44G

    14 February 2015, 15:17

    Moniko wspaniała abyś już nie Płakała powiem Tobie żeś wspaniała. A dla Marianny mam odpowiedź taką abyś zawsze była Kochaną wtedy będziesz błyszczeć jak złoto.