Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsens

Rzadko istnieję i czasami jestem.
Moja dusza niczym , życiem rządzi bezsens
żyje aby żyć , umrę aby umrzeć.
na pytanie "po co " odpowiadam "nie wiem"
Po co mi jest wiedzieć ? Nie wiem .
We własnych myślach błądze , dookoła chodzę
kręci mi się w głowie . To już chyba koniec.

2590 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
  • danioł

    15 April 2011, 19:10

    rytm i rym gdzieś się gubią