Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na nowo

rwą się szalone
nie chcą słuchać
wciąż biegną

przemawiają
wychodzą dreszczami
rumieńcem się kładą
tu i ówdzie

drażnią
zlepiają
nęcąc

kluczysz drżeniem
i drżeniem się stajesz
we mnie

szeptem
nie pozwalasz
dogasać

odradzasz na nowo
niosąc się echem
bezwiednie

30.06.14

26 024 wyświetlenia
524 teksty
59 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!