Menu
Gildia Pióra na Patronite

Metodą na kłębka

Rozumiem że wzorem klasyka
elektryka prąd nie tyka
ani żadne układy zbiorowe
i dlatego usiłuje wkradać się podkopem
od gacha połamanej goleni
po nitce nieruchomości
do rekina wspólnoty
metodą na kłębka
takim oto sposobem

25 554 wyświetlenia
697 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!