Menu
Gildia Pióra na Patronite

czekolada

rozpływam się po kawałku
nie mogąc doczekać się momentu
gdy zostaniemy sami

rzucam kilka słów nieodgadnionych
w twoim towarzystwie jestem w siódmym niebie
tylko ty potrafisz koić zszarpane nerwy

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    17 February 2014, 22:50

    ooo to smaczny film, lubie
    fajnie sie czyta książke pt“ Klub miłośniczek czekolady“, lekko

    pozdrawiam

  • onejka

    17 February 2014, 09:43

    niezwykła obecność, gdy rozpuszcza, przypomniałaś mi film pod tym samym tytułem :

    http://www.youtube.com/watch?v=y4JTruSunUI

    Video y4JTruSunUI
  • motylek96

    15 February 2014, 13:14

    dziękuje, miłej soboty:)

  • krysta

    15 February 2014, 11:32

    uroczy wiersz
    pozdrawiam :)