Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obsesyjnie

Rozlałam się
Wypełniłam sobą
Wszystkie wolne przestrzenie
Oplotłam Ciebie
Ciasno jak bluszcz
Odbieram oddech
Spijam Twój smak
Im więcej pragnę
Tym bardziej Cię zabijam
Przeraża mnie ta siła
I ten strach …
Wyciągnij rękę
Sięgnij po nóż!
Zabij mnie
Nim ja zabije Ciebie
Swoją obsesją…

19 409 wyświetleń
295 tekstów
23 obserwujących
  • 28 September 2015, 17:40

    Po co nóż? Takie oplatanie może być całkiem przyjemne. :D
    Ciekawe.
    Pozdrawiam. :)

  • fyrfle

    25 September 2015, 13:27

    Spokoju życzę i ciepła bez stosów ofiarnych.

  • I.Anna

    25 September 2015, 12:12

    :) Dziękuje za nutkę i odwiedziny :)

  • giulietka

    25 September 2015, 11:17

    to ja zostawiam nutkę zamiast słów:
    https://www.youtube.com/watch?v=Aqx9HimS2u0

    Video Aqx9HimS2u0