Menu
Gildia Pióra na Patronite

O czym? A duszno tak jest

Rozdarcie to rozstaniem poczęte
Usta całkowite ale przecież i ręce zamknięte

Czy dochodzą do niej te słowa
Docierają lecz nie jest jeszcze gotowa
Doświadczenie wielkie
Decyzje niezmienno zmienne

Teraz to już obawa
Że utracona będzie postawa
Że odejdzie jej sława
A wtedy była taka śmiała

Nie ma o co się bać
Trzeba się przełamać
I z upierdliwością porozmawiać

Wtedy ze zwierciadła opadnie zasłona
I okaże się że upierdliwa to nie On tylko Ona

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!