Menu
Gildia Pióra na Patronite

I don't know

Róża jest piękna lecz kuje,
Bolesne zadając rany,
Pomyśl jak cierpi człowiek
Co kocha, a nie jest kochany.

Taka właśnie jest miłość
Nie wierze w nią . . .

1373 wyświetlenia
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!