Menu
Gildia Pióra na Patronite

Abstrakcyjny absurd.

Rośnie wielka jabłoń , w małej dolinie
Grusza ta spadła na wysokim szczycie
Piękny to majowy dzień
Gdy księżyc na śnieg rzuca cień
Jeż orzechy włoskie wiosną niesie
Robi zapasy królik truskawek na jesień.

https://www.youtube.com/watch?v=CCdOVThsWEg

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Elizabetta

    19 October 2014, 19:55

    Wzajemnie M. :)

  • M44G

    19 October 2014, 19:54

    Dziękuję, miłego wieczoru życzę.

  • Elizabetta

    19 October 2014, 19:53

    jakie to ładne:)

  • M44G

    19 October 2014, 16:33

    Nic nie chce powiedzieć. Uśmiech też jest ważny.

  • M44G

    19 October 2014, 00:20

    Ona się tam nieźle w"czereb" stukneła. Miłch snów, duże prawdopodobieństwo że będą abstrakcyjno absurdalne.

  • Gaia

    19 October 2014, 00:17

    Alicja wpadając do lisiej nory
    nie zobaczyłaby tego bardziej
    abstrakcyjnie
    :)