Menu
Gildia Pióra na Patronite

idealnie

Razem z Tobą mogłam wszystko.
Nierealne marzenia stawały się naszym docelowym planem.
Niespełnione obietnice były na porządku dziennym.
Każde słowo wypowiedziane w gniewie, czy złości
nie było brane na poważnie w naszym wspólnym życiu.

Może dlatego potrafiliśmy się tak dobrze dogadywać.
Żadna kłótnia nie była nas w stanie rozdzielić.
Nic nas nie było w stanie rozdzielić, oprócz niej. Śmierci.

5696 wyświetleń
58 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!