Menu
Gildia Pióra na Patronite

STRYCH

Pusto, cicho, zimno,
smutek ogarnia...
mą duszę
me ciało
Serce krzyczy: MAŁO!
Proszę przyjdź ten ostatni raz
Wtulę w Twoje ramiona mą twarz
...w miejscu stanął czas...
Choć na chwile zostań tu
Abym mogła zmniejszyć ból
A potem ODEJDŹ!
Zrób to szybko i bez słowa...
Bym i ja mogła spokojnie odejść po cichu...
...........................................- wieszając się na strychu

5097 wyświetleń
32 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!