Menu
Gildia Pióra na Patronite

Puste obietnice.
Puste słowa.
Szlachetne czyny?
Giną w morzu fałszywych oczu.

Równość?
Góra nie do zdobycia.
Równi i równiejsi?
Zawsze będą.

Kiedy nadejdzie czas.
Pożegnania przyjdzie pora.
Szlachetności usłyszysz wołanie.
I zrozumiesz.

5592 wyświetlenia
65 tekstów
1 obserwujący
  • Butterfly!

    21 August 2014, 20:35

    Niesamowity wiersz , głęboki ...