Menu
Gildia Pióra na Patronite

człowiek dźwig

choć puste dłonie
to w sercu niesie
musi usiąść
złapać równowagę
by mógł dalej iść

Krystyna A.Sz. 21.10.2014r.
*

75 672 wyświetlenia
819 tekstów
92 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!