Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sobie Powietrzem.

Pusta przestrzeń
między nami

Między słowami...

Chcąc ją napełnić
ta rosła tylko

Od słów pustych...

Powietrze
to jedno
co nam zostało

Pusta przestrzeń...
którą sobie dajemy
którą siebie

Traktujemy...

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących