Menu
Gildia Pióra na Patronite

ostatni seans

puść mi
puść ostatni raz
melodramat sprzed lat
obetrę łzę wzruszenia i pójdę
by pamiętać jak to było
nim na ekranie pojawił się napis

koniec ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • finezja

    27 September 2012, 17:33

    Bardzo na tak... Pozdrawiam.

  • black_balloon

    27 September 2012, 10:07

    ten wiersz to moje dzisiejsze myśli poukładane w całość.

  • IceCherry

    26 September 2012, 21:52

    Piękne.