Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pukam...

Puk, puk
tu strata
goniąca Twoje męskie
pragnienie zdobywania

Puk, puk
no wpuść mnie
przecież mnie znasz
jestem tu od dawna

Puk, puk
ludzie, wpuśćcie mnie!
Ileż mogę zaglądać wam w oczy
byście mnie poznali
pod waszymi drzwiami?

Stuk, stuk!
Tak, mam własne ciało
mieszkam z wami od dawna
ślepcy, zobaczcie mnie!
Sycę się waszymi spojrzeniami.

Puk, puk, puk, puk
odejdę jeśli chcesz
ale i po Stracie zostaje pustka
będzie Cię bardziej boleć
gdy wgryzie Ci się w kark
Samotność.

Puk, puk
tylko moje pukanie
odstrasza jej kły,
za chwilę odejdę.

A Ty?

24 666 wyświetleń
419 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!