Menu
Gildia Pióra na Patronite

puk puk mogę chwilkę zająć?
serduszko moje drogie
powiedz mi co w tobie siedzi
co cię dręczy
co cię męczy...

płakać chce się mi dziś znów
o przyczynę pytam ciebie
nie zostawiaj mnie w potrzebie

serce duszo duchu mój
pogódź się z umysłem już
nie rozumie cię w ogóle
i się przez to j a źle czuję...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • mill

    28 October 2015, 12:57

    ...ładny wiersz .;)....