Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ma(m) nikogo…

Puk, puk, jest tam ktoś?
Czy otworzy ktoś drzwi
Nikt gościny nie udzieli mi
Czy zrobiłem komuś coś?

Puk, puk, jest tam ktoś?
Cały czas pustka i cisza odpowiada
Czy robi mi ktoś coś na złość
Naciskam klamkę, a ona się zapada

Puk, puk, jest tam ktoś?
Drzwi stawiają opór wielki
To ja przyjaciel, twój gość
Wystawiasz mnie na męki

Puk,puk, jest tam ktoś?
Puk, puk i odchodzę w nicość
Nie otworzyła moja wysokość
Nie otworzyła drzwi do serca mego Miłość
https://www.youtube.com/watch?v=AGaCDLxQfqY

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • piórem2

    27 June 2017, 22:24

    Dobranoc.

  • M44G

    27 June 2017, 22:24

    No w sumie. Pa

  • piórem2

    27 June 2017, 22:22

    Jakoś tak czuję się naga.

  • M44G

    27 June 2017, 22:20

    A czemu nie w stroju Ewy?

  • piórem2

    27 June 2017, 22:19

    Takiego jak ja nikt nie ma
    dziś znowu śpię w samych majtkach taki upał. Cześć.

  • M44G

    27 June 2017, 22:18

    Może, mam kobiecy zmysł?

  • piórem2

    27 June 2017, 22:11

    Skąd wiedziałeś że wróciłam?

  • M44G

    27 June 2017, 22:07

    No to Dobranoc Bożeno.

  • piórem2

    27 June 2017, 15:57

    To pączkuj
    Hej

  • M44G

    27 June 2017, 15:54

    Baw się tam wspaniale, niech Ci pogoda sprzyja. Dziękuję serdecznie.