Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie :*

Przy Tobie czuję się jakbym wiedziała czego chce.
Moje życie staje się jak ze snu, idealne i wypełnione miłością.
Naszą miłością!!!
Wszystko wokół staje się lepsze... Świat ma kolory tęczy...
Twoje słowa uśmierzają mój ból... Pocałunki przynoszą ukojenie... A ramiona dają poczucie bezpieczeństwa...
Jesteś moją ostoją spokoju, moim gorącym natchnieniem...
Moim całym życiem...
Stałeś się dla mnie kimś bardzo ważnym!
Kimś o kim kiedykolwiek marzyłam...
Wyśniłam sobie Ciebie Kochanie!
Proszę! Nie znikaj już nigdy!!!
Kocham Cię :*:*:*

20 227 wyświetleń
139 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!