Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowy dzień

Przyszedł nowy dzień
Z nowymi nadziejami
Z nowymi pomysłami

Przyszedł nowy dzień
Specjalnie dla ciebie
Specjalnie dla nas

Przyszedł nowy dzień
O wczorajszym możesz zapomnieć
O wczorajszym przestań myśleć

Przyszedł nowy dzień
Nim się teraz zajmij
Nim się teraz zaopiekuj

Przyszedł nowy dzień
Zrób go lepszego od wczorajszego
Zrób w tym dniu coś dobrego

6121 wyświetleń
74 teksty
0 obserwujących
  • 24 August 2016, 11:17

    Dobrze się go czyta ;)

  • 24 August 2016, 10:27

    Dzięki bardzo :D

  • fyrfle

    24 August 2016, 10:06

    Sensowny.