Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyrzeknij, że uciekniesz stąd
od ulic tych samych
spadających w mrok
od słów niepomiernie głupich
jarzących się pustką
od marnych wartości
od straty czasu
na bycie obok nich - nie z nimi

sennych pobudek
podróży donikąd i po nic
czekających na dzień nocy
na noc dni

przyrzeknij, że
znajdziesz dom
ogródek swój
miejsce w którym
jesteś już od dawna
tylko o tym nie wiesz

https://www.youtube.com/watch?v=CpnmPjo-Yf4

15 889 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • 31 January 2015, 11:09

    dziękuję Kasiu ;)

  • Iکқяa

    31 January 2015, 10:53

    pięknie Kingo:))

  • 30 January 2015, 13:51

    o, jak miło!
    dziękuję Marianno, pozdrawiam serdecznie :))

  • nicola-57

    30 January 2015, 13:29

    mogę Ci tylko rzec, że to przepiękny wiersz, biorę go w siebie
    DROGOWSKAZEM NIECH MI BĘDZIE...
    Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.