Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spójrz w czas.

Przygląda się młodzieniec babci
Młodymi swymi młodymi oczami
Dziwi się czemu taka zmarszczona twarz
Babcia też się dziwi chociaż wie

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Cris

    30 April 2016, 12:34

    ...a to jawa, nie sen...ładnie ujęte.
    :)