Menu
Gildia Pióra na Patronite

[noc ...dzień ...noc]

przychodzi w nocy
blask księżyca jej słońcem
zabiera tlen
swoim erotyzmem dusi
cisza krzykiem ekstazy
zanika wiatr
pod powiekami zamkniętych oczu
tęcza świetlista
kolorowa feria barw

świt
trzask drzwi
świeży powiew wiatru
spojrzenie za okno

pada deszcz ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • DirtyIzz

    2 November 2010, 13:36

    Bardzo mi sie podoba, zwłaszcza
    "zabiera tlen
    swoim erotyzmem dusi" :)
    Baaardzo na tak:)