Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fantazje...

Przeżyjmy ten sen jeszcze raz
w każdej chwili nowe spotkanie
by kochać...chcę dużo,dużo więcej
by twoje palce odkrywały mnie na nowo
twoje oczy karmiły moją fantazję
chcę dużo więcej niż mi dajesz
chcę przeżyć tę noc
w cieniu twoich kroków
nie ma innego domu
niż twe objęcia ani większego ognia
niż twoja skóra.
http://www.youtube.com/watch?v=tEdhgE4_9VU

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • 2 May 2014, 16:45

    Fantastyczny ;)

  • czarna mamba

    17 April 2014, 20:41

    dzieki :)

  • krysta

    17 April 2014, 15:34

    Ogniście u Ciebie Haniu..

  • awatar

    17 April 2014, 10:26

    dobre