Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłoć w drzwiach stoi...

Przeszłość w drzwiach otworem stoi
Pókiś ni ruchu wykonał jednego
I choć przyszłość się boi
W teraźniejszości nie dopniesz swego.

14 296 wyświetleń
85 tekstów
5 obserwujących