Menu
Gildia Pióra na Patronite

przestałam szukać cię
w każdej twarzy
już nie pytam samej siebie
co mogliśmy zrobić
przecież nie istnieje dla nas
doskonalsze wczoraj
i jak mosty między nami
runęło jutro

11 110 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    16 December 2015, 13:06

    Dziękuję, za pozostawione opinie :D
    Onejce za wnikliwość, Malusi za empatię, Nicoli za motywację...
    i tak dalej i tak dalej. :* :* ;)

  • nicola-57

    16 December 2015, 10:40

    szczere, poetyckie zwierzenie
    a nadto jest w Twoich wierszach coś, czego nazwać nie umiem
    coś, co sprawia, że co dzień czekam na...DESZCZ...
    pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    15 December 2015, 20:25

    bardzo bliskie mi uczucia , śliczny :)

    Przytulam Alicjo :)))*

  • onejka

    15 December 2015, 09:52

    zdarza sie, że nie po drodze razem choć serce by chciało...

  • 15 December 2015, 06:58

    Smutno.