Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Pustce.

Przestaję za wami tęsknić
demony mięśnia skrzącego
tak w pełni lekkiego
tak w pustce ciężkiego
w pustce...

Przestaję tęsknić
i pytam
wszystko mam
czy nic...?

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • onejka

    7 January 2014, 09:40

    próbowałam...nie da się :(

  • luterin

    1 January 2014, 19:43

    I ja też pytam czasem....
    Piękny wiersz.

  • Kamila 6

    30 December 2013, 23:46

    Czasem tak bywa, że do szczęśćia brakuje nam tylko jednego,
    albo aż jednego.