Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pretensjonalne spojrzenia.

Przestaję oddychać, gdy Samotność się dosiada.
Mimo że przyjmowana jest jak stara koleżanka.
Boję się jej, ma moje noże w rękach swoich.

Ty jednak znów spojrzysz i oskarżysz mnie,
Niewinną na dzień dzisiejszy duszyczkę,
O zbrodnię, najgorszą, zapewne.

Twoje spojrzenie gorsze od ostrza
wędrującego po moim ciele przez lata.
Bardziej boli, bardziej się umiera.

15 838 wyświetleń
274 teksty
7 obserwujących
  • female cenobite

    29 August 2014, 09:40

    Znam te spojrzenia... te spojrzenia obwiniają Cię o twoją bezbronność... o to, że nie masz żadnych szans się bronić, o to, że cierpisz... są dodatkowym utrapieniem. Nie przejmuj się ludźmi, którzy je Tobie posyłają... są nikim... jestem z Tobą. :)