Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochanie

prześlij mi uśmiech
malowany tęczą
zielony świat na listku
i słodycz którą spija pszczoła

namaluj mój czas
bez smutku
a jeśli już pojawi się
wymaż łzą słoną

skreśl kilka słów
słów o miłości
niech serce
drgnie uśpione

wiem ze jesteś
tuż za rogiem
czekasz
w nieskończoność
J.W.

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • 7 September 2015, 21:55

    ładny :)