Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeczucie

przenikasz mnie
jak słońce
którego nie widać na ziemi
jak rozpościera promienie
gdy w mgieł kokonach się rodzi

nie widzę cię
ale przeczuwam
każdą cząsteczką skóry
jak pierwszy wiosenny deszcz
jak miłość
która nagle przychodzi

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    17 April 2014, 09:54

    Bardzo serdecznie dziękuję, wnosicie swoimi słowami światło w moje wersy.

  • envie.

    16 April 2014, 19:26

    czuje sie "dotknieta" tymi pieknymi slowami, dzieki Ci za to;)

  • Adnachiel

    1 April 2014, 09:23

    Niesamowicie urokliwy wiersz.
    Podziwiam moc Twoich słów Giuliet.

  • Janya

    29 March 2014, 11:26

    Bardzo na tak:)))
    ładny wiersz..pozdrawiam:))

  • giulietka

    29 March 2014, 11:23

    Może dlatego, że nie jest wprost o miłości.
    Przedmiotem wiersza jest oczekiwanie.
    Pozdrawiam.