Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemów...
niech rzeczywistość
zderzy się z marzeniem...

Nie dane mi
zaznać słowa smak
Nie dane mi
poczuć powiew chwili
Nie dane mi prawdziwie czuć
Lecz w ułudzie trwać
dane mi...

Za wiele już
przypadków zgotował los
Za wiele szans
by zmienić to
zmarnował każdy z nas
Za wiele...

bałam się że runie
świat złudzeń
wolałam w nim trwać
niż poznać twoją twarz
A ty...
A ty zaczarowany
w niemowę trwałeś

Więc odejdź
Odejdź bo żyć nie mogę...
Nie mogę już... bez twego uśmiechu....
Odejdź...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    12 December 2016, 11:38

    Podoba mi się, można przy nim zadumać się.

  • Cris

    11 December 2016, 23:03

    ''Przemów...
    niech rzeczywistość
    zderzy się z marzeniem...''

    Wymownie, ładnie. :)