Menu
Gildia Pióra na Patronite

Blizna na duszy.

Przeminęła obietnica
W zapomnienie
Lecz nie straciła
Na wartości swej

I choć z czasem
Blizna blednie
To o bólu
Przypomina

I to tak jest
Gdy ktoś
O Nas pamięta
A o obietnicy zapomina

https://www.youtube.com/watch?v=xF6vYANZU1Y

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    30 June 2014, 19:28

    Nie, skądże.

  • sprajtka

    30 June 2014, 19:26

    Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Pozdrawiam;)

  • M44G

    30 June 2014, 19:25

    Dziękuję za miłe opinie i Tobie Alice za ładą parodię. Dobrych snów.

  • sprajtka

    30 June 2014, 11:17

    Bielizna na duszy...

    Przygnieciona
    zapomniana
    nie zmieniana

    Gumka ciśnie
    chociaż pęka
    ze stratności

    Pamiętasz
    że masz
    lecz zmienić
    już nie

    Wybacz tą moją wolną improwizację, ale błędnie przeczytałam tytuł i tak mnie poniosło he he;)))

  • RozaR

    30 June 2014, 07:01

    I to tak niestety bywa .
    Ładnie

  • M44G

    29 June 2014, 21:30

    Dziękuję Wam serdecznie Życzę miłych snów.

  • dana1596

    29 June 2014, 21:28

    wszystko o bólu i bliznach...to prawda

  • M44G

    29 June 2014, 21:15

    Miłych snów Bożeno.