Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przelewają we mnie życie,
po brzegi uczą pokory,
dorosłość kuleje, brzydnie,
jak stare mięso zatruwa,
doprowadza do konwulsji...

24 451 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!