Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

Przechodzę przez park
Z fontanną

Zatrzymuję sie
Jedna moneta
Druga trzecia czwarta
Na zabezpieczenie
karta kredytowa
bony zakupowe
kluczyki do samochodu
domu
i sejfu

Teraz powinno się spełnić

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • 16 March 2016, 08:10

    w którym miejscu ta fontanna? idę wyłowić te wszystkie skarby:)

  • Cris

    8 March 2016, 18:42

    :)