Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań

Proszę, zostań tu
Rankiem, na pierzynie

Wtul się we wspomnienia
Śnij, ile tylko się da

Proszę, zostań tu
Wymaluj na suficie marzenia

Proszę, bądź na okładkach moich snów
Kiedy nocą bez bólu się uśmiecham

Proszę, walcz o kołdrę
Co noc,
Bo już "zawsze" to nie to samo
Kiedy zabraknie nam dni

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
  • 21 June 2014, 16:37

    Ładnie brzmi twoja prośba. Pozdrawiam.

  • szaszlyk

    8 June 2014, 22:25

    Piekne

  • dana1596

    8 June 2014, 22:09

    pięknie:)