Menu
Gildia Pióra na Patronite

I ja też

prostych słów śpiew
sterta atomów słucha

do nut pór roku
tarotem byt układa

matematycznych jednostek
przecinek wioliną uprzedza

idzie
krętą drogą
mantry Bogów różnych

boskie stworzenie

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
  • Xmen

    15 November 2014, 20:13

    początkujący , co prawda :)