Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

Prostotą słów, wyraź swój ból...
Nie ma mnie tu, duch opuścił grób.
Żegnaj..
Czasu nam brak,
statek zamienił się we wrak

4783 wyświetlenia
37 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!