Menu
Gildia Pióra na Patronite

Próbuję ustalić kim ...jestem
i upadam przed ścianą
obok moich oczu...odpowiedż kłamie
nowy dzień, nowa droga
jestem tym przepelniona
tyle twarzy odchodziło
gram w karty z samym diabłem
miliony otwartych drzwi
które mam wybrać
ruszam naprzód trzymając się płycizny
pojedyncza łza spada na me oblicze.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!