Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najdroższy.

Pragnę ciepła jego ciała – to On
Pragnę jego ust – wypowiadają moje imię
Pragnę jego dotyku – delikatnego pieszczenia moich włosów
Pragnę jego zapachu – gdy odchodzi
Pragnę jego oczu – głębokiej zieleni
Pragnę jego serca – bijącego dla mnie
Pragnę jego ciepła – gdy tuli mnie do swojej piersi
Pragnę jego krzyku – podczas naszych namiętności
Pragnę jego uśmiechu – gdy spogląda na mnie z rana
Pragnę jego widoku – to uspokaja
Pragnę rozmowy z nim – on mnie wysłucha
Pragnę patrzeć jak się porusza – to sprawia ogromną radość
Pragnę słów przez niego wypowiedzianych – są piękne gdy On mówi
Pragnę … tak wiele pragnę ...
Pragnę jego całego
Pragnę wszystkiego, co z nim związane
Pragnę i pragnąć nigdy nie przestanę
Kocham wczoraj, dziś, jutro
Kochać zawsze będę
Bo jest miłością na zawsze
Do końca życia …

6803 wyświetlenia
78 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!