Menu
Gildia Pióra na Patronite

nim odejdę

pozwól zrozumieć
świtem dzień
umarłe wczoraj
jutra sens
pozwól zrozumieć
tych kilka łez
uśmiech i złość
miłość i zdradę
pozwól zrozumieć
nim odejść każesz
z milczącą modlitwą
siniejących ust

159 529 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • słoneczniki

    20 April 2015, 22:07

    Nad wyraz do mnie przemawia...