Menu
Gildia Pióra na Patronite

pozwól

pozwól
słońcem malować obrazy
kolorami kwiatów
nadać im barw

pozwól
by tęcza
do ukochanej była mostem
uśmiechem na jej twarzy

pozwól
wiosennym deszczem
obmyć twarz z trudów dnia
i zaznać szczęścia odrobinę

pozwól
o tyle tylko cię proszę
Panie
który władasz moim życiem

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!