Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dając przyzwolenie

poznasz odmianę dreszczu
która faluje bezwiednie
wyrywajac z piersi szepty

sadza na ramionach przyjemność
lepszą niż muskanie karku

jestem jak płatek śniegu
zanikam chłodem na języku
mrowiąc przyjemnością

26 015 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • fyrfle

    12 February 2017, 19:00

    Trudno powiedzieć, jeszcze odkrywam...

  • Papużka

    12 February 2017, 15:48

    :) miło...
    Odczuwasz zgrzyt metaforyczny Mirku?

  • fyrfle

    12 February 2017, 14:06

    Sadza na ramionach, to jakiś większy smog, albo koszula palacza. :)

  • silvershadow

    12 February 2017, 10:36

    Wiersz jak płatek śniegu, doskonały i niepowtarzalny.