Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieznany ląd

poznając dotyk myśli ubranych
w skórę zobaczyłam twarz
wałęsającą się wokół oczu moich

śledząc kroki wypełniające przestrzeń
w której szaleje wiatr i uśmiech
ten z kącików ust, próbuję

odzyskać hasła zapisane
koniuszkiem języka

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    10 August 2012, 21:16

    milo czytac wasze opinie
    dziekuje

  • 6 August 2012, 00:32

    Śliczne. :)
    A język teraz spać nie pójdzie... ;)

  • marka

    5 August 2012, 22:33

    Wiersz ciekawy, ale w tym zakończeniu jakiś taki spokój, świetnie to smakuje.

  • M44G

    5 August 2012, 20:56

    Bardzo ciekawy tekst.